6 Ekim 2024

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Kale’deki Sağlık Tesislerini İnceledi

By haberyaz Tem9,2024

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Kale ilçesindeki sağlık tesislerinde inceleme ve değerlendirmelerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde 81 ilin İl Sağlık Müdürleri ile çevrim içi bir toplantı düzenleyen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun selamlarını ileten Dr. Berna Öztürk, Kale Devlet Hastanesi’nde detaylı bir değerlendirme yaptı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk, Kale Devlet Hastanesi’nde Başhekim Dr. Taner Mutlu ile bir araya gelerek yapılan hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ayrıca hekimler ve sağlık çalışanlarıyla da bir toplantı düzenleyen Dr. Öztürk, talep ve önerileri dinledi. Hastanenin acil servisinde tedavi gören hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Dr. Berna Öztürk, Haziran ayında yapılan atamalarla birlikte Kale Devlet Hastanesi’nin 2 Aile Hekimi, 2 Dahiliye Uzmanı, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve 2 Diş Hekimi ile hizmet verdiğini belirtti. Hastanenin yataklı servisleri, acil servisi, psikolog, diyetisyen ve sigara bırakma polikliniği gibi birçok hizmet sunarken, aynı zamanda evde sağlık hizmetleri de aktif olarak yürütülüyor.

Dr. Öztürk, ayrıca Kale Devlet Hastanesinin yenileneceğini ve yeni hastanenin inşası sürecinde hizmetlerin geçici olarak sunulacağı bir hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. Bu sayede Acıpayam, Tavas, Çivril ve Çameli’den sonra Kale ilçesinin de modern bir hastaneye kavuşacağını ifade etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk, Kale 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Kale Aile Sağlığı Merkezi ve eczaneleri de ziyaret ederek sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Dr. Öztürk, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Cem Şimşir’e ve çalışanlara iyi çalışmalar diledi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir