6 Ekim 2024

Sayısal Takograf Eğitimi Zonguldak’ta Gerçekleştirildi

By haberyaz Tem9,2024

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen ve Sayısal Takograf kartlarının verilmesi ile ilgili hizmetlerin iyileştirilmesini amaçlayan “Sayısal Takograf Eğitimi,” Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Etkinlik, TOBB ile ZTSO’nun iş birliğiyle düzenlendi.

Eğitim, TOBB yetkilisi Arif Demirel tarafından verildi ve Zonguldak bölgesindeki Ticaret ve Sanayi Odalarının temsilcileri katıldı. Etkinlikte, Oda protokolünde yer alan düzenlemeler ve uygulama yazılımının kullanımı hakkında bilgiler verildi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, “Birliğimizin öncülüğünde birçok sektörle ilgili hizmetleri yerinde vererek hizmete ulaşmayı kolaylaştırıyoruz. Sayısal Takograf kartlarının verilmesi hizmetleri de bunlardan biri. Son dönemde yapılan düzenlemeler ile ilçe odaları da bu hizmeti verir hale geldi. Birliğimiz ile iş birliği halinde bu eğitimi gerçekleştirdik. Eğitim sonrasında, uygulamanın iyileştirilmesine yönelik fikirler de istişare edildi. Eğitimi veren TOBB yetkilisi Arif Demirel’e, katılımcı oda temsilcilerimize ve destekleri için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum,” dedi.

Bu eğitim, bölgesel anlamda hizmet kalitesini artırmayı ve ilçe odalarının da hizmet sunabilmesini hedefliyor. Okuyuculara bu önemli adım hakkında bilgi verilirken, Zonguldak’taki ticari faaliyetlerin gelişimine katkı sağlayacak bu tür eğitimlerin devam edeceği belirtildi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir