7 Ekim 2024

Nurhak Çocuk ve Gençlik Kütüphanesi Yaz Kampı Başlıyor

By haberyaz Tem9,2024

Nurhak Çocuk ve Gençlik Kütüphanesi, yaz kampını başlatıyor. Yeni yerlerinde, eski pazar yeri adresinde ilk buluşma gerçekleşecek. Yaz kampının ilk buluşması 10 Temmuz Çarşamba günü saat 13:00’da yapılacak.

Kampa İstanbul’dan gelen sanatçı ekip katılacak ve 10 gün boyunca çocuklar ve gençlerle çeşitli atölyeler düzenleyecek. Yazar ve editör Gülşah Özdemir Koryürek, 12-16 yaş arası gençlerle yazı atölyesi ve her yaş grubuyla kitap okuma etkinlikleri gerçekleştirecek. Ressam ve illüstratör Müjde Başkale, 8-12 yaş çocuklarla kitap resimleme atölyesi yapacak. Müzisyen Meral Demir, çocuk ve gençlerle hem bağlama atölyesi hem de koro çalışması gerçekleştirecek. Ayrıca çocuklarla sticker atölyesi de düzenlenecek.

Bu etkinlikler, çocukların ve gençlerin yaz tatilini verimli ve eğlenceli hale getirmek amacıyla organize edilmiştir. Ayrıca öğretmen Sibel Doğru’nun yaz boyu sürecek matematik dersleri de bu hafta başlayacak. Yeni sınava hazırlık kitapları ve çocuk kitapları da raflarda yerini alacak.

Etkinliklere katılmak isteyenlerin Nurhak Çocuk ve Gençlik Yaşam Alanı’na kayıt yaptırması gerekmektedir. Kayıt işlemleri için Sibel Doğru ile iletişime geçilebilir.

İlk buluşma günü, sanatçılarla tanışma, konteyner boyama, oyunlar ve dans topluluğundan mini bir gösteri de programda yer alıyor. Tüm çocuk ve gençler etkinliğe heyecanla davet ediliyor.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir