8 Ekim 2024

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu Gönen’i Ziyaret Etti

By haberyaz Tem9,2024

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, ilçemize gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında çeşitli incelemelerde bulundu. İlçe Kaymakamımız Dr. Arslan Yurt, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Akın ve İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit de Vali Ustaoğlu’na eşlik etti.

Vali Ustaoğlu, ziyaretin ilk ayağında Gönen Deri OSB’de faaliyet gösteren Denizler Deri Fabrikasını ziyaret ederek işletme sahipleri Ayhan ve Adem Deniz’den faaliyetler hakkında bilgi aldı. Daha sonra TEKSÜT İşletme sahibi Cevdet Arınık tarafından yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü binası inşaatında incelemelerde bulunan Vali Ustaoğlu, bina hakkında bilgi alarak yapılan çalışmalardan dolayı Cevdet Arınık’a teşekkür etti.

Vali Ustaoğlu ve eşi Şenay Ustaoğlu hanımefendi, Karşıyaka Mahallesi’nde ikamet eden Yüksel Aksu’yu evinde ziyaret etti. Sayın Vali, Yüksel Bey’e yapmış olduğu sosyal çalışmalar için teşekkürlerini iletti ve annesi Nuriye Hanım’a da gösterdiği fedakarlık için teşekkürlerini sundu.

Son olarak, Kaymakam Dr. Arslan Yurt, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Akın, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit ile birlikte Tahirova Anadolu Etap Firmasını ziyaret eden Vali İsmail Ustaoğlu ve eşi Şenay Ustaoğlu ilçemizden ayrıldı.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir