8 Ekim 2024

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nden Muhtarlara Bilgilendirme Toplantısı

By haberyaz Tem9,2024

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen toplantıya, Vali Muammer Erol, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy ve diğer yetkililerin yanı sıra Altınordu İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk ve bölgedeki 22 mahalle muhtarı katıldı. Toplantının amacı, muhtarlara güncel güvenlik konularında bilgi vermekti.

Toplantıda, ilk olarak Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) tanıtım videosu gösterildi. Daha sonra narkotik ve siber suçları içeren sunumlar yapıldı. Altınordu İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk, Asayiş Şube Müdür Vekili Müjdat Aksoy ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdür Vekili Hüseyin Satan da kendi konularında muhtarlara bilgiler aktardı.

Vali Muammer Erol, konuşmasında muhtarların kamu görevini yerine getirdiğini vurgulayarak, onları devletin en uçta bulunan vatandaşlara ulaşan temsilcileri olarak tanımladı. Vali Erol, muhtarların güvenlik hizmetlerinin iyileştirilmesine önemli katkılar sağladığını belirtti ve Ordu’nun yaşanabilir ve güvenli bir şehir olmasının devam etmesi için birlikte çalışacaklarını ifade etti.

Vali Erol, güvenlik hizmetlerinin yaşam kalitesini doğrudan etkilediğine dikkat çekerek, güvenlik olmadığında insanların rahatlıkla yaşayamayacağını söyledi. Aynı zamanda güvenli bir ortamın yatırımcılar açısından da önemli olduğunu vurgulayan Vali Erol, emniyet güçlerine teşekkür etti.

İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy ise konuşmasında, muhtarların toplumla temas halinde olduklarını ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirilmelerinin önemli olduğunu belirtti. Aksoy, muhtarlara teşekkür ederek, toplumun bilinçlendirilmesi için bu toplantıyı düzenlediklerini ifade etti.

Toplantı, muhtarların taleplerinin dinlenmesiyle sona erdi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir