9 Ekim 2024

Şanlıurfa’da Uyuşturucu Operasyonları Sonucunda Büyük Miktarlar Ele Geçirildi

By haberyaz Tem8,2024

Şanlıurfa’da Polis ve Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, yoğun miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Aynı zamanda çok sayıda şüpheli de gözaltına alındı.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya üzerinden uyuşturucu ile mücadele kapsamında Polis ve Jandarma birimlerinin son bir haftalık verilerini açıkladı. Yapılan çalışmalarda, 79 kilo 954 gram Skunk Maddesi, 1 Kilo 512 gram Esrar, 20 Kilo 204 gram Metamfetamin, 457 gram Bonzai, 209 gram Eroin ve 565 adet sentetik hap ele geçirildi. Ayrıca, 25’i sokak satıcısı olan 73 kişi gözaltına alındı ve adli işlemleri tamamlanan 36 kişi tutuklandı.

Ayrıca, Polis ve Jandarma birimleri tarafından gerçekleştirilen şok denetimlerde, ‘Hapis Cezası ve Yakalama Emriyle Aranmakta Olan’ toplam 281 kişi yakalandı. Bu kişiler arasında, 3 kişi “Adam Öldürme Suçundan”, 44 kişi “Dolandırıcılık Suçundan”, 50 kişi “Hırsızlık Suçundan” ve 12 kişi “Yağma Suçundan” aranmaktaydı.

Vali Şıldak, yaptığı değerlendirmede il genelinde suç ve suçlularla kararlı bir şekilde mücadelenin devam ettiğini belirtti. Aynı zamanda güvenlik güçlerini özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti ve şehirdeki suçlarla mücadelenin durmak bilmeden süreceğinin altını çizdi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir