8 Ekim 2024

Kaymakam Adem Kaya Zonguldak Çaycuma İlçesine Atandı

By haberyaz Tem9,2024

Kaymakam Adem Kaya, Zonguldak Çaycuma ilçesine atandı. Resmi Gazetenin 2 Temmuz 2024 tarihli ve 32590 sayılı sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı Atama Kararları ile bu göreve atanmıştır.

Yeni görevine başlamadan önce Kaymakam Adem Kaya, eski sanayi sitesi esnaflarına veda ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretler sırasında esnaflarla son kez bir araya gelerek, birlikte geçirdikleri zamanlara teşekkür etti ve başarılar diledi.

Kaymakam Adem Kaya’nın Zonguldak Çaycuma ilçesine atanması, ilçe yönetiminde de heyecan yaratmıştır. Yeni kaymakamın ilçeye getireceği yenilikleri merakla bekleyen vatandaşlar, gelecek dönemde adil ve etkin bir yönetim sergilemesini umut ediyorlar.

Kaymakam Adem Kaya’nın atandığı Zonguldak Çaycuma ilçesinde, sanayi, tarım ve turizm gibi birçok sektör bulunmaktadır. Bu sektörlerin geliştirilmesi ve ilçenin genel kalkınması için Kaymakam Kaya’nın öncülük etmesi beklenmektedir.

Yeni görevinde başarılar diliyor, Kaymakam Adem Kaya’ya Zonguldak Çaycuma ilçesinde verimli bir dönem geçirmesini temenni ediyoruz.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir