8 Ekim 2024

Malatya İl Müftülüğü, Toplumsal Dayanışmayı Artıran Bir Proje Başlattı

By haberyaz Tem9,2024

Malatya İl Müftülüğü, yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Malatya’da toplumsal bütünleşmeyi ve yardımlaşmayı artırmayı amaçlayan bu proje, geçtiğimiz hafta sonu, Cumartesi günü lansman etkinliğiyle kamuoyuna tanıtıldı. Lansmana çok sayıda yerel yönetici ve vatandaş katıldı.

Projenin amacı ihtiyaç sahiplerine yönelik gıda ve giysi yardımı yaparak, toplumsal dayanışmayı kuvvetlendirmek. İl Müftüsü Ahmet Yıldız, projeyi hayata geçirirken amaçlarının Malatya’da yardıma muhtaç insanların maddi ve manevi destek görebilecekleri bir platform oluşturmak olduğunu belirtti.

Etkinlikte konuşan Yıldız, toplumun her kesimini bu projeye destek olmaya çağırdı ve şunları söyledi: “Allah adaletli olanları elbette sever. Bu projeyle Allah’ın rızasını kazanmayı ve kardeşlik bağlarımızı güçlendireceğimize inanıyoruz.”

Etkinlikte toplanan bağışlar, önümüzdeki günlerde ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Malatya İl Müftülüğü, projeye katkı sağlamak isteyen vatandaşlar için bir bağış kampanyası da başlatılacağını duyurdu.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir