7 Ekim 2024

Malatya Sanayi Sitesi’nde çıkan yangın kontrol altına alındı

By haberyaz Tem9,2024

Malatya Sanayi Sitesi’nde çıkan yangın, yetkililer tarafından kontrol altına alındı. Can kaybının yaşanmadığı olayda, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, iki metropol belediyesi araçları ve Orman İl Müdürlüğü’nden gelen takviyelerle yangına müdahale etti. Ayrıca çeşitli ön çalışmalar için iş makineleri ve Malatya’nın ilgili birimleri yangının çıktığı alanda koordine bir şekilde çalıştı.

Yangın mahallinde ilk olarak ambulanslar ziyaret edildi. Olayda ağır yaralanmaların yaşanmadığı, duman etkilenmesi ve tansiyon yükselmesinin gözlemlendiği belirtildi. AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti ve zarar gören iş yerlerinin tazmini için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Yangının kontrol altına alınmasının ardından soğutma çalışmalarına başlanacağı belirtilerek, etkilenen tüm vatandaşlara ve çalışanlara geçmiş olsun dilekleri iletildi. Ölmeztoprak, daha büyük afetlerden korunmalarını dileyerek Malatya halkına destek mesajı verdi.

Kaynak: AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ın açıklamaları.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir