8 Ekim 2024

Gemlik’te Yüzme Şenlikleri: Minikler Birincilik İçin Yarıştı

By haberyaz Tem8,2024

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun düzenlediği 7-8 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Yaza Merhaba Yüzme Şenlikleri, Gemlik Belediyesi ve Gemlik Belediyespor’un ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Etkinlik, Sosyal Yaşam Merkezi Yüzme Havuzu’nda düzenlendi.

Etkinlikte yaklaşık 200 sporcu, birincilik için yoğun bir mücadele sergiledi. Yarışmaların ardından yapılan ödül töreninde, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren tüm sporculara madalya ve katılım belgesi takdim etti. “Bu organizasyonda kazanan ya da kaybeden yok,” diyen Deviren, “Bugün burada çocuklarımızı spora teşvik eden velilerimize ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Sağlıklı bir toplum, bu çocuklarımızla gelişecek ve aralarından nice Avrupa ve dünya şampiyonu çıkacak” şeklinde konuştu.

Başkan Deviren, etkinlikte gösterilen yüksek katılım ve organizasyon başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve daha gelişmiş bir olimpik havuz inşa etmek için çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

Organizasyonun başarılı geçmesinde emeği geçen tüm Belediyespor yöneticilerine ve yarışların başhakemi Pelin Sarıkaya’ya teşekkür edildi.

Etkinliğe katılan tüm kulüpler, sporcular ve ailelere teşekkür eden Deviren, gelecekte de Gemlik’in spor yatırımlarını sürdüreceklerini vurguladı.

Kaynak: Gemlik Belediyespor ve Türkiye Yüzme Federasyonu.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir