8 Ekim 2024

AK PARTİ Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, LGS Rehberlik Noktasını Ziyaret Etti

By haberyaz Tem8,2024

AK PARTİ Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Süryal Sarıbaş, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hafız İmer ile birlikte LGS sınavı ile ilgili rehberlik danışma hizmeti sunan rehberlik noktasını ziyaret etti.

Ziyaretin amacı, öğrencilerin hayatlarını şekillendiren bu önemli kararın nasıl alındığını ve öğrencilerin hangi ölçütlere göre tercih yaptığını anlamaktı. Öğrencilerle yapılan sohbetlerde, aldıkları puanlar ve yüzdelik dilimlerine göre hangi okulları hedefledikleri konusunda detaylar incelendi.

İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, şehrin gelişimi ve eğitimde alınacak ivmenin, öğrencilerin kendilerine ve Malatya’ya sunacağı katma değerle doğru orantılı olduğunu belirtti. Bu doğrultuda, eğitimde çıtanın her zaman daha yükseğe taşınması hedeflendiğini vurguladı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın istikrarlı çalışmaları, projeleri ve eğitim politikalarının Malatya’nın eğitim hayatına olumlu katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti.

Haberin kaynağı AK PARTİ Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ın açıklamalarıdır.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir