15 Ekim 2024

Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti, Şehit Piyade Er Kerim Sofu’nun Annesi Fatma Sofu’nun Cenaze Namazına Katıldı

By haberyaz Tem8,2024

Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti, Şehit Piyade Er Kerim Sofu’nun hayatını kaybeden kıymetli annesi Fatma Sofu’nun cenaze namazına katıldı.

Merhume Fatma Sofu için Giresun ili Eynesil ilçesi İshaklı Köyü Camii’nde, 8 Temmuz Pazartesi günü öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

Kılınan cenaze namazının ardından merhume Sofu, İshaklı Köyü Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığına sevenlerinin gözyaşları ve duaları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazına katılan Vali Serdengeçti, Sofu ailesine taziyede bulunarak “Şehit anneleri, evlatlarını vatan sevgisiyle büyüten ve onları uğurlayan yüce insanlardır. Onların acılarını paylaşmak ve onlara destek olmak hepimizin görevidir.

Bu kapsamda Şehit Piyade Er Kerim Sofu’nun ahirete irtihal eden muhterem anneleri Fatma Sofu’yu son yolculuğuna uğurladık. Cenab-ı Hak rahmetiyle muamele eylesin, cennetinde kavuştursun.” cümlelerine yer verdi.

Kılınan cenaze namazına Sofu ailesinin yanı sıra Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti, Eynesil Kaymakamı Erkut Pamuk, Giresun İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer, il ve ilçe protokolü, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Şehit Piyade Er Kerim Sofu; 31.03.2001 tarihinde görev yeri Mardin Nusaybin’de arkadaşı tarafından kazaen vurulması sonucu şehit olmuş ve ilimiz Espiye ilçesine defnedilmiştir.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir