6 Ekim 2024

Yusufça Beldesi Yaylasında Gurbetçi Vatandaşlarla İstişare ve Piknik Toplantısı Gerçekleştirildi

By haberyaz Tem8,2024

Yusufça Beldesi Yaylası, 5. Geleneksel Gurbetçi Vatandaşlarımızla İstişare Toplantısı ve Piknik etkinliğine ev sahipliği yaptı. Vali Yardımcımız Sn. Yunus Emre AKPINAR, Kaymakamımız Sn. Kadir ULUSOY ve Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin ÖZARSLAN’ın katılımıyla gerçekleşen etkinlik, gurbetçi vatandaşlarımız ve halkımız tarafından yoğun ilgi gördü.

Şenlik kapsamında, yöresel oyunlar oynandı ve çeşitli etkinlikler düzenlendi. Gurbetçi vatandaşlarımızla birlikte keyifli bir piknik yapıldı. Bu etkinlik, gurbetçi vatandaşlarımızın memleket hasretini gidermelerine, bir araya gelip sohbet etmelerine ve güzel anılar biriktirmelerine vesile oldu.

Vali Yardımcımız Sn. Yunus Emre AKPINAR, Kaymakamımız Sn. Kadir ULUSOY ve Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin ÖZARSLAN, toplantıda gurbetçi vatandaşlarımıza hitap ederek istişarelerde bulundu. Gurbetçi vatandaşlarımızın talepleri ve görüşleri dinlendi, sorunlarla ilgili çözüm önerileri sunuldu.

Bu anlamlı etkinlikte birlik ve beraberlik duygularının pekiştirildiği, memleket hasretinin giderildiği ve güzel anıların biriktirildiği bir gün yaşandı. Bu tür etkinliklerin devamının gelmesi ve gurbetçi vatandaşlarımızın memleketleriyle olan bağlarının güçlenmesi için çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.

Etkinlik sonunda, gurbetçi vatandaşlarımız ve halkımıza teşekkür edildi. Birlikte geçirilen bu güzel günün anılarının daima hatırlanacağı, gelecek yıllarda tekrar bir araya gelmek dileğiyle etkinlik sona erdi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir