9 Ekim 2024

‘Antalyaspor İçin 1 Meşale de Sen Yak’ Etkinliği Vali Hulusi Şahin Tarafından Düzenlendi

By haberyaz Tem8,2024

Antalyaspor’a destek olmak amacıyla düzenlenen ‘Antalyaspor İçin 1 Meşale de Sen Yak’ etkinliğine, Antalya Valisi Hulusi Şahin de katıldı. Vali Şahin, etkinlikte yaptığı konuşmada Antalyaspor’u desteklemenin herkesin görevi olduğunu belirtti ve Antalya halkını tribünleri doldurmaya çağırdı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 07 Gençlik taraftar grubu işbirliğiyle düzenlenen etkinlikler, Boğaçayı köprüsünde gerçekleştirildi. Vali Şahin’in yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Prof. Dr. Refik Emre Altekin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Boztepe, iş adamı Tolga Cömertoğlu ve birçok Antalyaspor taraftarı da etkinliğe katıldı.

Vali Şahin, konuşmasında iş insanlarına da Antalyaspor’a destek olmaları çağrısında bulundu. Şehrin ticaret, turizm, tarım ve sanayi alanlarında birçok imkân sunan bir şehir olduğunu belirten Vali Şahin, iş insanlarını Antalyaspor’u desteklemeye davet etti. Vali Şahin ayrıca Antalyalıların Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Boztepe ve yönetimini yalnız bırakmaması gerektiğini vurguladı.

Antalyaspor’un başarılı olması için gençlere büyük görev düştüğünü ifade eden Vali Şahin, önümüzdeki sezon tribünlerin dolması gerektiğini söyledi. İlk maçta tribünlerin dolacağına inançlı olduğunu belirten Vali Şahin, futbol takımının galibiyetle sezonu açacağına emin olduğunu dile getirdi.

Vali Şahin, etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan herkese ve etkinliğe katılan vatandaşlara teşekkür etti. Etkinlikler ise drone gösterisi, konserler ve meşale şovlarıyla devam etti.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir