13 Ekim 2024

Kaymakamımız Abdullah ŞAHİN Kahraman Şehitlerimizin Ailesini Ziyaret Etti

By haberyaz Tem7,2024

Kaymakamımız Abdullah ŞAHİN, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Alaaddin ÖZEL, Sosyal Hizmetler Müdürü Mikail DAĞDELEN ve SHM Müdür Yardımcısı Esra KARADAĞ, geçtiğimiz yıl şehit düşen kahramanlarımız Fırat AYDEMİR ve Aslı AYDEMİR’in ailesini ziyaret etti.

Ziyarette, şehitlerimizin değerli ailesine taziyeler iletilirken, onların her zaman yanlarında olduklarının ve desteklerinin süreceğinin altı çizildi. Ayrıca, şehitlerimizin aileleriyle yapılan sohbetlerde, onların hayatını kolaylaştırmak amacıyla gerekli sosyal yardımların sağlanması konusunda da bilgilendirme yapıldı.

Kaymakamımız Abdullah ŞAHİN, şehitlerimizin ailelerine verilen desteğin süreceğini ve her zaman yanlarında olduklarını belirterek, vatanımız uğruna canlarını hiç düşünmeden feda eden kahramanlarımızı rahmetle anmayı ve ailelerine sahip çıkmayı asli görevleri olduğunu vurguladı.

Bu anlamlı ziyarette, şehitlerimizin ailesiyle bir araya gelen heyet, birlikte acılarını paylaşmanın yanı sıra, birlik ve beraberliğimizin önemini bir kez daha ortaya koydu. Şehitlerimizin ailesine duyulan saygı ve minnet duygularının yanı sıra, onları yalnız bırakmadığımızı göstermek amacıyla gerçekleştirilen bu ziyaret, toplumumuzun kaynaşma ve dayanışma ruhunu da pekiştirdi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir