9 Ekim 2024

AK Parti Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan’ı Ziyaret Etti

By haberyaz Tem7,2024

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, beraberindeki İl Başkan Yardımcısı İlhan Doğan, Ahmet Mercan ve İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Çağrı Karadoğan ile birlikte, Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan’ı evinde ziyaret etti.

Muharrem Ayı’nın gelişi vesilesiyle gerçekleştirilen ziyarette, hem hayır dualarına birlikte âmin demek hem de Malatya’da 6 Şubat sonrası yapılanlar ve yapılması gerekenlerle ilgili fikir alışverişinde bulunmak amacıyla samimi bir sohbet gerçekleştirildi. Ziyarette, Cem Vakfı’nın çalışmaları hakkında da istişare edildi.

Ziyaret sırasında Eşref Doğan ve ailesinin misafirperverliği için teşekkür eden İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Doğan ailesi tarafından Irak’ın Necef şehri Kerbela bölgesinden getirilen, dualarla işlenmiş bir örtünün hediye edildiğini belirtti. Bu anlamlı hediye için teşekkür eden Ölmeztoprak, Muharrem ayının tüm İslam âlemine hayır, bereket ve huzur getirmesini diledi.

“Her şey ülkemiz, milletimiz ve memleketimiz için,” diyen Kara Ölmeztoprak, ziyaretin sonunda Eşref Doğan ve ailesine misafirperverlikleri dolayısıyla tekrar teşekkürlerini sundu.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir