12 Ekim 2024

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri’yi Ziyaret Etti

By haberyaz Tem5,2024

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri’ye bir ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Valilik ziyaret eden Bakan Yerlikaya, Valimiz Gökmen Çiçek tarafından karşılandı. Ziyaret sırasında ilimizde 30 Haziran’da meydana gelen olaylar hakkında Vali Çiçek’ten bilgi aldı.

Valilik ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na geçen Bakan Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile bir görüşme gerçekleştirdi. Daha sonra AFAD İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Bakan Yerlikaya, “Türkiye’nin Huzuru” toplantısına başkanlık etti.

Toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Ali Yerlikaya, Kayseri’nin asayiş suçları açısından durumunu değerlendirdi. “Mallara karşı işlenen suçlarda, Kayseri Türkiye ortalamasının üzerinde yer almakta ancak suçların aydınlatılıp adalete teslim edilme oranında Türkiye’nin biraz gerisinde kalmaktadır” şeklinde konuştu. Ayrıca terör, organize suçlar, uyuşturucu ve düzensiz göçmen konularında da Kayseri’nin başarılı bir performans sergilediğini vurguladı.

Bakan Yerlikaya, AFAD İl Müdürlüğü ziyaretinin ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretin tamamlanmasının ardından Bakan Ali Yerlikaya Kayseri’den ayrıldı.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir