11 Ekim 2024

Rahatsızlığı Nedeniyle Tedavi İçin Gittiği Hastanede Vefat Eden Jandarma Uzman Çavuş Bahri Erciyes İçin Uğurlama Töreni Düzenlendi

By haberyaz Tem5,2024

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gördüğü sırada hayata veda eden Siirt İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli Jandarma Uzman Çavuş Bahri Erciyes için duygusal bir uğurlama töreni düzenlendi. Erciyes, evli ve iki çocuk babasıydı.

Törene, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde büyük bir katılım gerçekleşti. Erciyes’in Türk bayrağına sarılı naaşı, katafalka koyuldu ve tören alanına taşındı.

Tören kapsamında cenaze namazı kılındı ve dualar edildi. Ardından, Erciyes’in cenazesi, tören mangası ve silah arkadaşlarının omuzlarında Kayseri’ye doğru yola çıktı.

Uğurlama törenine Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Çetiner, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk ve birçok jandarma ve emniyet mensubu katıldı.

Vefat eden mesai arkadaşımız Jandarma Uzman Çavuş Bahri Erciyes’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet olsun.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir