11 Ekim 2024

Valimiz Tatlısu Köyünde Öğrencilerimizi Ziyaret Etti

By haberyaz Tem4,2024

Valimiz Sn. Hamza Aydoğdu, “Köyümde 3 Gün” projesi kapsamında Erzincan merkeze bağlı Tatlısu köyünde bulunan öğrencilerimizi ziyaret etti. Tatlısu köyünde tarlada çilek toplayan öğrencilerimizle ve öğrencilerimizi köylerinde en güzel şekilde ağırlayan, onlara köy yaşantısı konusunda rehberlik eden, bilgi ve tecrübelerini aktaran köy sakinleriyle bir süre sohbet eden Sn. Valimiz, köy muhtarına ve köy sakinlerine teşekkür etti.

Daha sonra öğrencilerimizle birlikte köy odasına geçen Sn. Valimiz, aşıklar tarafından seslendirilen türküleri ve deyişleri beğeniyle dinleyerek, zaman zaman söylenen türkülere eşlik etti. Sn. Valimiz, gençlerimize çok güzel anılar biriktirecek, tecrübeler kazanmalarını sağlayacak “Köyümde 3 Gün” projesinin farklı öğrencilerimizle ve diğer köylerimizde de devam edeceğini belirterek, “Deneyimlemek ve yaşamak çok farklı bir şey. Eğer yaşarsanız hayatınız boyunca onu unutmazsınız. Biz, öğrencilerimizin yaşayarak, görerek ve denemliyerek bir şeyler öğrenmesini istiyoruz. O nedenlede bu projeyi başlattık. Projede emeği katkısı olan tüm kurumlarımıza da teşékkür ediyorum.” dedi.

Köy sakinlerinin, talep ve sorunlarını da dinleyen Sn. Valimiz, dile getirilen ihtiyaç ve isteklerin yerine getirilmesi, sorunların çözümü için ilgili birim amirlerine talimatlar verdi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir