9 Ekim 2024

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Vatandaşların Birlik ve Beraberlik İçinde Olmasının Önemini Vurguladı

By haberyaz Tem4,2024

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Böcek, büyükşehir belediye başkanları ile gerçekleştirilen bir toplantıda, birlik olmanın vatandaşlara nasıl fayda sağladığını vurguladı.

Böcek, bu toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve büyükşehir belediye başkanları da katıldı. Başkan Böcek, “İlk günkü aşkla ve çalışma azmiyle tüm başkanlarımızla bu birliğimizi daha da kuvvetlendirmenin yeni adımlarını attık. Birlikte yürüyeceğimiz bu yolda kazanan yine her zamanki gibi vatandaşlarımız, şehirlerimiz, ülkemiz olacak” dedi.

Toplantıya ev sahipliği yapan Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na da teşekkür etti.

Toplantının ardından yapılan açıklamada, yerel yönetimlerin güçlendirilmesi ve ortak projelerle şehirlerin daha yaşanabilir hale getirilmesi için iş birliği yapılacağı ifade edildi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir