11 Ekim 2024

Vali Seddar Yavuz, İzmit İlçesi Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

By haberyaz Tem4,2024

Vali Seddar Yavuz, İzmit ilçesi muhtarlarıyla bir araya gelerek muhtarların görev, yetki ve sorumlulukları, ilçede devam eden yatırım ve hizmetler ile muhtarlarımızca iletilen talep ve sorunları ele aldı. Toplantı Valilik Akçakoca Toplantı Salonunda düzenlendi. Toplantıya Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Kandıra Kaymakamı ve İzmit Kaymakam V. Ömer Lütfi Yaran, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutan V. Alb. Melih Doğruel, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanı Numan Balaban, İl ve İlçe Müdürleri, kurum yetkilileri, muhtarlar ve basın mensupları katıldı.

Vali Yavuz, yeni seçilen ve görevlerine devam eden muhtarlara hayırlı olsun dileklerini iletip herkesi sevgi ve saygıyla selamladı. Muhtarlarımızın önemine vurgu yapan Vali Yavuz, onların bizim gören gözümüz, işiten kulağımız ve dokunan şefkat elimiz olduğunu belirtti. Ayrıca, muhtarlarla yapılan bilgilendirme toplantıları ve istişareler sonucunda ortaya çıkan hususların süratle hayata geçirildiğini söyledi.

Vali Yavuz, Kocaeli’nin bilim, sanayi ve teknoloji üssü olduğunu vurgulayarak, ilimizin geldiği bu durumun sürdürülebilir olmasının gerektiğini söyledi. İlimizin en fazla vergi veren il ve Türkiye’nin önemli bir yüzü olduğunu belirten Vali Yavuz, kamu kurumları, özel sektör ve mahalli idare kuruluşlarının bu seviyeye gelmemizdeki emeklerine teşekkür etti. Vali Yavuz, ilimizi bu seviyede korumanın ve ileriye taşımanın iş birliği ve koordinasyon gerektirdiğini ifade etti.

Toplantıda, muhtarların görev, yetki, hak ve sorumluklarını içeren bir sunum yapıldı. Ardından düzensiz göç ve orman yangınlarıyla mücadele ile eğitim ve öğretim yatırımları hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Muhtarlarımızın mahallelerindeki ihtiyaç ve sorunlarının ele alındığı toplantıda, Vali Yavuz, gereğinin yapılması ve takip edilmesi için kurum müdür ve yetkililerine talimatlar verdi.

Vali Seddar Yavuz, toplantı sonunda muhtarlarımıza ve kurum yetkililerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve işlerinde kolaylıklar diledi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir