6 Ekim 2024

Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve Eşi Koruyucu Ailelerle Buluştu

By haberyaz Tem4,2024

Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, “Koruyucu Aile Günü” etkinlikleri kapsamında Safranbolu Sadık Bey Konağı’nda düzenlenen programda koruyucu aileler ve çocuklarla bir araya geldi. Etkinlikte koruyucu ailelere ve çocuklara değer veren Vali Yavuz, çocuklarla keyifli vakit geçirdi.

Vali Mustafa Yavuz, programdaki konuşmasında, “Koruyucu Aile Günü kapsamında siz değerli koruyucu aileler ve çocuklarımızla bir araya gelmek istedik. Çocuklarımızı sizin korumacılığınız altında büyütmenin önemini biliyoruz ve bu konuda sizlere büyük bir teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu, sizin şefkat ve sevginizden okunuyor. Karabük’te daha fazla çocuğumuza koruyucu aileler bulmamız gerekiyor ve bu süreçte çalışmalarımız devam ediyor. Sizlerin desteğiyle yeni ailelerin çocuklarımıza kucak açacağına inancım tamdır” şeklinde konuştu.

Vali Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz’un yanı sıra, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ile birlikte etkinliğe katılan koruyucu aileler ve çocuklar da memnuniyetlerini dile getirdi.

#Karabük #KoruyucuAileGünü #ÇocuklarımızınGeleceği

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir