6 Ekim 2024

Vali Mustafa Yavuz, Koruyucu Ailelerle Bir Araya Geldi

By haberyaz Tem4,2024

Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, “Koruyucu Aile Günü” etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda koruyucu aileler ve çocuklarla bir araya geldi. Safranbolu Sadık Bey Konağı’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ile birlikte koruyucu aileler ve çocuklar katılım gösterdi.

Vali Yavuz, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Koruyucu Aile Günü kapsamında siz değerli koruyucu aile ve çocuklarımızla bir araya gelmek istedik. Tüm çocuklarımız siz değerli ailelerimize emanet. Her birinizin sizlere emanet olan çocuklarımıza çok iyi baktığını gördüm. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı kanatlarınız altına alarak onlara şefkat ve güler yüz gösterdiğiniz, çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluktan anlaşılıyor. Karabük’te daha fazla çocuğumuza kol kanat gerecek yeni koruyucu aileler bulmamız lazım. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor ve sizin desteğinizle yeni ailelerimizin aramıza katılacağına inancım tamdır,” dedi.

Etkinlik boyunca Vali Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, çocuklarla yakından ilgilenerek keyifli vakit geçirdiler. Programda çocukların ve koruyucu ailelerin mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir