6 Ekim 2024

30 Haziran Koruyucu Aile Günü Etkinliği Karabük’te Gerçekleşti

By haberyaz Tem4,2024

30 Haziran Koruyucu Aile Günü etkinlikleri kapsamında, Karabük’te anlamlı bir akşam yemeği programı düzenlendi. Programa Karabük Valisi Mustafa Yavuz, eşi Süreyya Yavuz ve İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç’in katılımlarıyla, koruyucu aileler ve çocukları bir araya geldi.

Çocukların keyifli vakit geçirdiği bu etkinlikte, akşam yemeğinin ardından pamuk şeker, patlamış mısır, yüz boyama ve çeşitli etkinlikler düzenlendi. Ayrıca, çocuklara hediyeler verildi.

Vali Mustafa Yavuz ve İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç, yaptıkları konuşmalarda, koruyucu ailelere minnettarlıklarını dile getirdi. Vali Yavuz, “30 Haziran Koruyucu Aile Günü vesilesiyle, sevgili çocuklarımıza aile şefkatini, sıcaklığını ve ilgisini sunarak, onları en iyi şekilde yetiştiren koruyucu ailelerimize teşekkür ediyorum. Bütün çocukların, aile ortamında büyümeye ve hayata hazırlanmaya hakları vardır” dedi.

Etkinlik, çocukların ve ailelerin yüzlerinde gülümsemeler bırakarak sona erdi. Koruyucu aileler, çocuklarına sıcak bir yuva sunarak onları sevgiyle büyüten kahramanlar olarak bir kez daha takdir edildi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir