10 Ekim 2024

AK PARTİ Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak TBMM’de Konuştu

By haberyaz Tem4,2024

AK PARTİ Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’ndaki oturumda konuşma yaptı. Oturumda, farklı parti gruplarının önerileri ve Sivil Havacılık Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi üzerinde çalışmalar sürdürüldü. Bu oturumda, milletvekillerinin sunmuş olduğu öneriler ve kanun değişiklikleri ayrıntılı bir şekilde ele alındı.


AK PARTİ Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, TBMM Genel Kurulu’nda önemli konular hakkında görüşlerini paylaştı. Oturum, farklı parti gruplarının önerileri ve Sivil Havacılık Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi üzerindeki çalışmalara ayrıntılı bir şekilde devam etti.


TBMM’deki oturumda, milletvekilleri tarafından sunulan öneriler ve kanun değişiklikleri irdelendi. Konuşmalarda, ülkenin havacılık sektörüne yönelik yapısal düzenlemeler ve diğer kanunlardaki değişiklikler ele alındı.


Bu oturum, milletvekillerinin kanun teklifleri üzerindeki tartışmalara yer verdi. Partilerin grup önerileri ve Sivil Havacılık Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi hakkında detaylı açıklamalar yapıldı.


TBMM’deki oturumda, AK PARTİ Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ın konuşması büyük ilgi gördü. Milletvekili, önemli konuları gündeme getirerek kanun teklifi üzerindeki çalışmalara katkı sağladı.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir