8 Ekim 2024

Vali Serdengeçti Şehit Jandarma Onbaşı Özgün Özdemir’in Ailesini Ziyaret Etti

By haberyaz Tem3,2024

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Şehit Jandarma Onbaşı Özgün Özdemir’in ailesinin Espiye ilçesindeki evlerinde misafir oldu. Her hafta şehit ailelerine, gazi ve engellilere yönelik düzenli aile ziyaretleri gerçekleştiren Vali Serdengeçti, gösterdiği bu örnek davranışla şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize destek olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Espiye ilçesinde gerçekleştirilen ziyarette, Vali Serdengeçti Şehit Jandarma Onbaşı Özgün Özdemir’in annesi Şazimet Özdemir ve kardeşleriyle bir araya gelerek duygusal bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Vali Serdengeçti, şehidin kahramanlık ve fedakarlık dolu hikayesini anlattı ve devletimizin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu vurguladı.

Ziyaret esnasında Vali Serdengeçti, şehidin annesi Şazimet Özdemir’e çiçek takdim etti ve duygularını paylaşmak için sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Paylaşımında “1992 senesinde Hakkari/Şemdinli’de şehit olan J. Onb. Özgün Özdemir’in kıymetli ailesini ziyaret ettik, hâl ve hatırlarını sorduk, hayır dualarını istedik. Aziz şehidimizin ruhu şâd olsun.” ifadelerine yer verdi.

Şehit Jandarma Onbaşı Özgün Özdemir, 13 Eylül 1992 tarihinde Hakkari Şemdinli’de bölücü terör örgütü mensuplarının gerçekleştirdiği silahlı saldırı sonucu şehit düşmüştü. Bu kahraman şehidimiz, devletimize ve milletimize olan sadakatiyle her zaman hatırlanacak.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir