9 Ekim 2024

İlçe Kaymakamımız Mutlu Köksal, Şehit Yakınlarımız ve Gazilerimizi Ziyaret Etti

By haberyaz Haz15,2024

İlçe Kaymakamımız Mutlu Köksal, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Burçin Tonga ve ilgili personeller, Kurban Bayramı öncesinde şehit yakınlarımız ve Kıbrıs Gazimizi ziyaret etti. Ziyarette, bayram sevincini paylaşmak ve şehit yakınlarımız ile gazilerimizin yanlarında olduğunu göstermek amaçlandı.

Kaymakam Köksal, ziyarette şehit yakınlarına ve gazimize bayramlarını kutlayarak, dualarını aldı. Ayrıca, ihtiyaçlarını dinledi ve sorunlarını çözmek için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Ziyaret sırasında Kardeşlik Vakfı tarafından hazırlanan bayram hediyeleri de dağıtıldı. Şehit yakınlarımız ve gazimiz, bu anlamlı ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.

Kaymakam Köksal, ziyaretin sonunda yaptığı açıklamada, şehitlerimize minnet ve gazilerimize saygı borcumuzun hiçbir zaman bitmeyeceğini belirterek, millet olarak her zaman onların yanında olacaklarını vurguladı. Ayrıca, bayramın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek için önemli bir fırsat olduğunu ve bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

Kurban Bayramı öncesinde yapılan bu anlamlı ziyaret, şehit yakınlarımız ve gazilerimiz için moral ve motivasyon kaynağı oldu.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir