6 Ekim 2024

Kurban Bayramı Mesajı

By haberyaz Haz15,2024

Bayramlar, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız, millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, özel günlerdir. Rahmet ve bereketinde buluştuğumuz, paylaşma ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı, insanlar arasında dostluk ve kardeşlik duygularının canlanmasına vesile olan bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Unutulmamalıdır ki bizler, çok önemli bir coğrafyada yaşayan ve geçmişinden gururla bahsedilen köklü bir medeniyet anlayışına sahip bir milletiz. Bu itibarla geçmişimizin bu büyük potansiyelini yarınlara taşıma adına önemli misyonu bir araya getiren bayramların huzur ve coşku içerisinde geçmesi yegâne temennimizdir.

Değerli Sütçülerli hemşerilerim;

Sevinçler ve mutluluklar paylaştıkça artar, üzüntüler ve acılar da paylaşıldıkça azalır. Toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı bayram günlerinde engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızı, yaşlılarımızı, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak için canını ortaya koymuş aziz şehitlerimizle, kahraman gazilerimizi ve emanetlerini ziyaret etmek, dayanışmanın en güzel örneklerini oluşturacaktır.

İnanıyorum ki, bu bayramda da kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir bayram geçireceğiz.

Ayrıca Kurban Bayramı ziyaretleri ve tatil amacıyla yollara çıkan tüm vatandaşlarımızdan, bayram sevincinin acıya ve kedere dönüşmemesi için, başta emniyet kemeri kullanımı olmak üzere tüm trafik kurallarımıza titizlikte riayet etmelerini bekliyor ve istiyorum.

Bu vesileyle, Kurban Bayramının ülkemize, Türk Milletine, İslam Âlemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor, başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere, siz değerli Sütçülerli hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, esenlikler diliyorum.

Mahmut KORKMAZ

Sütçüler Kaymakamı

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir