6 Ekim 2024

Vali Türker Öksüz, Yeşilköy Köyü’nde Tarımsal İncelemelerde Bulundu

By haberyaz Tem3,2024

Vali Türker Öksüz, ülke genelinde elması ile ünlü olan ve diğer meyvelerle de tanınan Tefenni İlçesine bağlı Yeşilköy Köyü’ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Vali Öksüz, köy kahvesinde yerel üreticiler ve köylülerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve ilgili kurumlara talimat verdi.

Yeşilköy Köyü’nde devam eden ziyaretinde Vali Öksüz, kiraz bahçesinde düzenlenen hasat etkinliğine katıldı. Burada üretici çiftçilerin sorunlarını dinleyen Vali Öksüz, tarımsal üretimin önemini vurguladı ve köydeki yenilikler hakkında bilgi aldı. Meyvecilikteki lider konumu daha da güçlendirmeyi hedefleyen Vali Öksüz, çiftçilerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üzerinde çalışacaklarını belirtti.

Vali Öksüz ayrıca, yakında hasatı gerçekleştirilecek vişne bahçesi ve köy sınırlarında bulunan arıcılara da inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Ardından Yıldıran ailesini ziyaret eden Vali Öksüz, aile üyeleriyle samimi bir sohbet gerçekleştirdi ve misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Ziyaretin son bölümünde ise Vali Türker Öksüz, köye hizmet veren Meyve Alım Satım Merkezi ve Soğuk Hava Deposu’nu inceledi ve köy halkına bereketli kazançlar diledi. Tefenni Kaymakamı Ömer Faruk Ateş, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, kurum müdürleri ve Köy Muhtarı Abdurrahman Erkan da ziyarette yer aldı.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir