7 Ekim 2024

İlçemiz Öğrencisi LGS’de Türkiye Birincisi Oldu

By haberyaz Tem3,2024

İlçemiz Şehit Zeynep Sağır Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Osman Beyoğlu, LGS sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. Bu büyük başarıya ulaşan genç öğrencimiz, Kaymakamımız Dr. Mehmet Özel tarafından tebrik edildi.

Kaymakamımız Dr. Mehmet Özel, Osman Beyoğlu’na başarı belgesi takdim ederken, yaptığı konuşmada, genç öğrencimizi bu önemli başarısından dolayı kutladı ve başarılarının devamını diledi. Osman Beyoğlu’nun kendisiyle gurur duyduklarını belirten Kaymakamımız, bu başarının sadece Osman Beyoğlu’nun değil, aynı zamanda okulun ve ilçemizin başarısı olduğunu vurguladı.

Şehit Zeynep Sağır Anadolu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü de Osman Beyoğlu’nu tebrik ederek gurur duyduklarını ifade etti. Okulun başarısının artarak devam etmesi için çalışmaların sürdüğünü belirten Müdür, genç öğrencinin bu başarısıyla öğrencilerimize bir örnek olduğunu söyledi.

Osman Beyoğlu ise aldığı bu büyük başarının kendisi için sadece bir nokta olduğunu belirterek, daha da ileri gitmek için çalışmaya devam edeceğini dile getirdi.

Dünyanın Merkezi,Akşehir!

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir