6 Ekim 2024

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Müdürler Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

By haberyaz Tem3,2024

2023-2024 eğitim öğretim yılı sene sonu müdürler kurulu toplantısı, Halk Eğitimi Merkezinde gerçekleştirildi. Kaymakam Adem Keleş ve İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak’ın katıldığı toplantıda, ilçede yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü V. İbrahim Üçköylüoğlu, ilçedeki okullardaki çalışmalardan memnuniyetini dile getirdi. İş birliği ve eş güdümlü çalışma ortamının ilçedeki başarıların temel kaynağı olduğunu belirten Üçköylüoğlu, yönetici ve öğretmenlere teşekkür ederek helallik diledi.

Eskişehir Vali Yardımcısı olarak atanan Kaymakam Adem Keleş, 5 yıl boyunca ilçede görev aldığı süre boyunca yapılan çalışmalardan memnuniyetini dile getirdi. Keleş, yönetici ve öğretmenlerin çabalarının ilçedeki başarıların temelini oluşturduğunu söyledi. Ayrıca, ilçeden ayrılmadan önce teşekkür ve helallik dileklerini iletti.

Toplantının devamında İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli üzerine okul müdürleri ve müdür yardımcılarıyla etkili bir sohbet gerçekleştirdi. Koçak, okul yöneticilerinin sorularını yanıtladı ve onların gayretli ve samimi çabalarından dolayı teşekkür etti.

Toplantı, ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından düzenlendi. Bir sonraki müdürler kurulu toplantısı için tarih ve yer konusunda bilgilendirme yapılmadı.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir