7 Ekim 2024

Kurtuluş Mahallesine Kapalı Spor Salonu Yapılıyor

By haberyaz Tem3,2024

İlçemiz Kurtuluş Mahallesi Ertuğrul Dönmez Sokak eski Ticaret Meslek Lisesi arsasına yapımına başlanılan 1000 kişilik kapalı spor salonu yapım işi geçtiğimiz aylarda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ihale edilerek yüklenici firmaya yer teslimi yapılmıştı.

6611 m2 alan üzerine inşa edilmeye başlanılan kapalı spor salonumuz standartlara uygun voleybol, basketbol, hentbol gibi salon sporları yapılabileceği gibi 9 adet bireysel spor antrenman salonları, 12 adet soyunma odası, 2 adet hakem odası, 9 adet antrenör odası, 1 adet revir, 3 adet idari ofis, 1’er adet toplantı odası ve protokol odası ve 1 kantin oturma alanıyla çok yönlü bir spor kompleksi özelliğine sahiptir.

İlçe Kaymakamımız Sayın Vedat YILMAZ, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Mustafa ÇELİK, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Ahmet LAL ve Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Halil ETİLİ kapalı spor salonunun yapıldığı alanda yüklenici firma yetkililerinden projenin gidişatı hakkında bilgiler aldılar ve inşaat alanında incelemelerde bulundular.

Kapalı spor salonunun yapımının en kısa sürede tamamlanması ve ilçemize hayırlı uğurlu olması dilekleriyle ziyaretlerini tamamladılar.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir