8 Ekim 2024

“Çankaya Belediyesi, Milli Takım’ı Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda Destekledi”

By haberyaz Tem3,2024

Çankaya Belediyesi, milli duygulara sahip çıkmaya devam ediyor. Başkan Heval Cangüner’in öncülüğünde, Çankaya sakinleriyle birlikte Milli Takım’ı desteklemek amacıyla Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda büyük bir organizasyon gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında kurulan iki dev ekran sayesinde vatandaşlar, bu akşam muhteşem bir maç keyfi yaşadı.

Maç sırasında ve sonrasında yaşanan galibiyet coşkusu görülmeye değerdi. Çankaya Belediyesi, böylesine anlamlı bir anı paylaşarak, milli birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdi. Başkan Cangüner, taraftarlarla birlikte maç izleyerek, ortak bir heyecana tanıklık etti. Maç sonunda Milli Takım’a yürekten teşekkür eden Cangüner, galibiyetin getirdiği mutluluğu vatandaşlarla paylaştı.

Çankaya Belediyesi’nin düzenlediği bu etkinlik, EURO 2024 heyecanını vatandaşlarla birlikte yaşatmak ve milli sporcularımıza destek olmak amacını taşıyordu. Başkan Cangüner, etkinlik sonunda yaptığı açıklamada, “Çankaya halkıyla birlikte böylesine anlamlı bir galibiyete tanıklık etmekten büyük gurur duyuyoruz” dedi.

Bu anlamlı etkinlik, Çankaya Belediyesi’nin Milli Takım’a ve spora verdiği desteğin bir göstergesi oldu.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir