7 Ekim 2024

A Milli Futbol Takımı Euro 2024 Avrupa Şampiyonası’nda Çeyrek Finale Yükseldi

By haberyaz Tem3,2024

Türkiye, Euro 2024 Avrupa Şampiyonası’nda çeyrek finale yükseldi. Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek büyük bir başarı elde etti.

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası’nda elde ettiği bu zaferle taraftarlarına büyük sevinç yaşattı. Avusturya ile oynadıkları karşılaşmayı 2-1 kazanan milli takımımız, çeyrek finale yükselecek 8 takım arasına adını yazdırdı. Bu başarı, Türk futbolunu gururlandırdığı gibi ülkede de büyük bir coşku uyandırdı.

Bu önemli zaferle ilgili açıklamalarda bulunan CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, “A Milli Futbol Takımımızı yürekten kutluyorum. Bu başarı, Türk futbolunun yeteneklerini bir kez daha göstermiş olduğunu kanıtlıyor. Takımımız, Avusturya karşısında mücadeleci ve disiplinli bir oyun sergileyerek haklı bir galibiyet aldı. Bu sevinç dolu anılarımızı paylaşmak ve milli takımımızın başarısını kutlamak için bu gurur dolu günü birlikte yaşamalıyız” dedi.

Euro 2024 Avrupa Şampiyonası’nda çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımı’nı tebrik ediyoruz. Takımımıza başarılar diliyor ve milli gururumuzun devamını heyecanla bekliyoruz.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir