7 Ekim 2024

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Çaldıran ve Muradiye İlçelerini Ziyaret Etti

By haberyaz Tem2,2024

Van Büyükşehir Belediyesi eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, Çaldıran ve Muradiye ilçelerini ziyaret etti. İlk olarak Çaldıran ilçesini ziyaret eden Şedal ve Zeydan, burada Çaldıran Belediye Eşbaşkanları Fettah Hasçelik ve Hatice Atabay Gündoğdu tarafından karşılandı. Belediye binasında gerçekleştirilen Temmuz ayı meclis toplantısına katılan Şedal ve Zeydan, Çaldıran’ın sorunlarının farkında olduklarını ve bu sorunların çözümü için Büyükşehir Belediyesi olarak gereken desteği sağlayacaklarını belirtti. Ziyaretleri nedeniyle memnuniyetlerini dile getiren Hasçelik ve Atabay Gündoğdu, eşbaşkanlara teşekkür etti.

Çaldıran’daki temaslarının ardından, Şedal ve Zeydan itfaiye personeli ile de bir araya gelerek, itfaiye ekiplerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Muradiye ilçesini de ziyaret eden eşbaşkanlar, ilçe merkezinde Muradiye Belediyesi Eşbaşkanları Barış Yılmaz ve Hediye Sayıner tarafından karşılandı. Belediyede gerçekleşen görüşmede Şedal ve Zeydan, Yılmaz ve Sayıner’e başarılar diledi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir