6 Ekim 2024

İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Başkanlığında Yapıldı

By haberyaz Tem2,2024

İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında düzenlendi. Toplantıda, yeni eğitim yılı hazırlıkları ve LGS sınav sonuçları değerlendirildi. Vali Hasan Şıldak, her ay düzenli olarak gerçekleştirilen toplantının Temmuz ayı buluşmasında yaptırıldı. Toplantıya Vali Yardımcısı Ahmet Fatih Sungur, Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri katılım sağladı.

Toplantıda, il genelindeki eğitim yatırımları, 2023-2024 Yılı Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi uygulamaları ve yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları ele alındı.

LGS sınav verilerinin de değerlendirildiği toplantıda Vali Hasan Şıldak, tüm ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin koordinasyon içinde çalışmalarına devam etmelerini ve özellikle yeni yıl hazırlıklarının tüm okullarda en iyi şekilde düzenlenmesini istedi.

Vali Şıldak, Şanlıurfa’da LGS sınavında 500 tam puan alan 5 öğrencinin olduğunu ve eğitim skalasının diğer yıllara kıyasla yükseliş gösterdiğini belirtti. Şanlıurfa’da eğitimin her zaman birinci gündemleri olduğunu vurgulayan Vali Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ve tüm okullara seslenerek çocukların daha iyi bir eğitim alabilmesi için başlatılan projenin geliştirilmesi ve seferberliğin kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğini dile getirdi.

Toplantı, ilçelerin eğitim sunumlarının yapılması ve değerlendirmelerle sona erdi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir