6 Ekim 2024

Vali, 2024 LGS Türkiye Birincilerini Misafir Etti

By haberyaz Tem2,2024

Vali Aziz Yıldırım, 2024 LGS Türkiye birincisi olan öğrencileri makamında misafir etti. Sınavda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan öğrenciler, Vali Yıldırım tarafından ağırlanarak bir süre sohbet ettiler. Bu başarıyı tesadüf olmadığını vurgulayan Vali Yıldırım, öğrencilere tebriklerini ileterek başarılarının devamını diledi.

Vali Yıldırım, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Bu büyük başarı, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin gayretleri ve ailelerinin destekleri sayesinde gerçekleşti. Başarı bir ekip işidir ve gayret gerektiren bir süreçtir. Bizler de sizlerin daha iyi bir eğitim alabilmeniz ve başarılı olabilmeniz için elimizden geleni yapmaya çaba gösteriyoruz. Devlet olarak okullarımız daha donanımlı hale getiriliyor ve bilgiye daha kolay erişebilmeniz sağlanıyor. Bundan sonraki hayatlarınızda da başarılarınızın artarak devam etmesini dilerim” sözlerine yer verdi.

Vali Yıldırım’ın misafir ettiği bu özel ziyarette, İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Uygun, öğrencilerin öğretmenleri ve aileleri de hazır bulundu.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir