7 Ekim 2024

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Koruyucu Aileleri Ziyaret Etti

By haberyaz Haz30,2024

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından ilan edilen 30 Haziran “Koruyucu Aile Günü” kapsamında Vali İlhami AKTAŞ ve eşi Songül AKTAŞ, koruyucu aileleri ziyaret etti. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali ÖMÜT’ün de bulunduğu ziyarette Vali İlhami AKTAŞ ve eşi Songül AKTAŞ, Çanakkale Koruyucu Aile ve Evlat Edinme Derneği Başkanı Şenol TUZCU ve Koruma Altındaki Çocukların Kurum ve Kuruluşlarını Güçlendirme Derneği Başkanı İlknur SEZER’in evinde koruyucu aileleri ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Vali İlhami AKTAŞ ve eşi Songül AKTAŞ, koruyucu ailelerimizle bir araya gelerek sohbet etti. Bu özel gün vesilesiyle ailelere yaptıkları fedakarlıklar ve emekler için teşekkür eden çift, çocuklarla da yakından ilgilenerek sohbet etti.

Vali İlhami AKTAŞ, konuşmasında koruyucu ailelerin evlatlarımız için ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak, “Bir çocuğun ailesi olabilmek için kan bağından ziyade kalp bağının esas olduğunu biliyoruz. Koruyucu ailelerimiz bize gösteriyor ki anne ve baba olmak biyolojik sebeplere bağlı olmayan bir sorumluluktur. Onların varlığıyla çocuklarımıza sıcak bir yuva ve huzur sağlıyoruz. Koruyucu ailelerimizle bir araya gelerek “Koruyucu Aile Günü”nü kutlamak bizim için çok anlamlı” dedi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir