6 Ekim 2024

“30 Haziran Koruyucu Aile Günü” Etkinliği

By haberyaz Haz30,2024

Vali Vekili Abdullah Çiftçi ve eşi Meryem Çiftçi, 30 Haziran Koruyucu Aile Günü vesilesiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda, kentteki koruyucu aileler ve çocuklarıyla bir araya geldi.

Etkinlik, Diyarbakır Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi ve 25 koruyucu aile ve çocuğu katıldı. Programda konuşan Vali Vekili Abdullah Çiftçi, medeniyetin merhametle şekillendiğine dikkat çekerek, koruyucu aile olan 63 aileyi tebrik etti.

Vali Vekili Çiftçi, koruyucu ailelerin çocuklara sahip çıkarak evlerine bereket kattıklarını ve Allah’ın takdirini kazandıklarını söyledi. “Bir insanı kurtarmak, her şeyden daha hayırlı ve kıymetlidir. Sizler bu çocuklara sahip çıkarak aslında insanlığa ve medeniyetimizin değerlerine sahip çıkıyorsunuz. Tüm ailelerin bu özel gününü tebrik ediyorum.” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat ise Diyarbakır’daki Sevgi Evleri’nde yaşayan 70 çocuğun aile sevgisi beklediğine dikkat çekti. Polat, güçlü bir toplum için güçlü bireylere ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, tüm kadınları koruyucu aile olmaya davet etti.

Etkinliğe Vali Vekili Abdullah Çiftçi’nin yanı sıra Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat, koruyucu aileler ve çocuklar da katıldı.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir