6 Ekim 2024

GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları Açıldı

By haberyaz Haz29,2024

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları, il genelinde 17 farklı branşta faaliyet gösteren 40 antrenörün çalışmalarıyla bu yıl yaklaşık 10 bin sporcuya hizmet verecek.

Açılış törenine Vali Yardımcısı Furkan SEYMAN, İl Müdürü Bilal ELKATMIŞ, Sportif Değerlendirme ve Takip Birimi Müdürü Faruk BUDAK, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet DALKILIÇ, veliler ve çocuklar katıldı. Tören, çeşitli spor etkinlikleri ve halk oyunları gösterileriyle renklendi.

Açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Bilal ELKATMIŞ, GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları’nın sağlıklı, ahlaklı ve nitelikli gençler yetiştirme amacıyla hayata geçirildiğini belirtti. Sporun sadece bedensel bir aktivite olmadığını vurgulayan ELKATMIŞ, sporun dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini, insanlar ve toplumlar arasında barışa hizmet eden en etkin araçlardan biri olduğunu ifade etti. Yaz aylarında gençlerin yapabileceği en doğru aktivitenin spor olduğunu söyleyen ELKATMIŞ, spor okullarının ilimize ve sporcularımıza hayırlı olmasını diledi.

Tüm öğrenci ve sporcuları spor yapmaya davet eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, tesislerde geçirecekleri yaz döneminin sağlıklı ve başarılı bir şekilde geçmesini temenni ediyor.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir