8 Ekim 2024

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Turizm Geliştirme Ajansı (TGA) Destekleriyle Libya Seyahat Acenteleri Trabzon’u Ziyaret Etti

By haberyaz Haz29,2024

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Turizm Geliştirme Ajansı (TGA) destekleriyle ilimize gelen Libyalı seyahat acenteleri Vali Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Bu önemli ziyaret, Trabzon’un turizm potansiyelini artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında gerçekleşti.



Misafirlerini Trabzon’da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Yıldırım, “Libya’dan gelen misafirlerimizin Trabzon’da görmekten zevk alacakları birçok alan var. Kültürler arası seyahatler, hem turizm açısından hem de iki taraf için olumlu sonuçlar doğuracaktır. Bugün kısa bir Trabzon gezintisi yaptıktan sonra, sizler de şehrimizi daha iyi tanıyacak ve zengin tarih ve kültür mirasımızı keşfedeceksiniz.



Ortadoğu’dan gelen misafirlerimizin şehrimizi oldukça beğendiklerini ve sık sık ziyaret ettiklerini söylemekten mutluluk duyuyorum. Umarız ki Libyalı kardeşlerimiz de şehrimizi beğenir ve her yıl tekrar ziyaret ederler. Şehrimiz, misafirlerimize en iyi şekilde hizmet sunmak için gerekli olanaklara sahip. Sizleri Trabzon’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz,” dedi.



Ziyaret boyunca misafirlere İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan eşlik etti ve fikir alışverişleri yapıldı. Bu önemli ziyaret, Trabzon’un turizm potansiyelini artırmak ve uluslararası ilişkilerini güçlendirmek adına büyük bir adım oldu.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir