6 Ekim 2024

Erzurum İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Toplantısı

By haberyaz Haz29,2024

Erzurum’da, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Erzurum Genç Girişimciler Kurulu (GGK) İcra Komitesi, Haziran ayı için olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya İcra Komitesi Başkanı İsmail Suci başkanlık etti. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ETSO) düzenlenen toplantıda, Haziran ayındaki faaliyetler gözden geçirildi.

Toplantı sırasında, İcra Komitesi üyelerine 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) 3. Etap genişletme süreci hakkında bilgi verildi. GGK Başkanı İsmail Suci ile Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanı Kübra Alioğulları da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışmalar ve planlanan projeler hakkında kurul üyelerine bilgi sundu.

Toplantıda ayrıca, ETSO bünyesinde faaliyet gösteren Erzurum Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi’nin (ABİGEM) hazırladığı ETSO Dijital Arşiv Projesi ele alındı. İl GGK Başkanı İsmail Suci, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Ahmet Şimşek’e sunulan projenin, Kalkınma Ajansından alınacak destekle hayata geçirilmesinin planlandığını ve bu projenin oda üyelerine önemli faydalar sağlayacağını belirtti.

Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Staj Protokolü hazırlık çalışmaları görüşüldü. Bu protokol kapsamında, 4. sınıfa geçen öğrencilere iş ve çalışma hayatı için önemli bir başlangıç imkanı tanınacak faaliyetler değerlendirildi. Ayrıca, Avrupa Birliği projelerine katılım için gerekli hazırlıkların yapılacağı toplantıda ifade edildi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir