6 Ekim 2024

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

By haberyaz Haz29,2024

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen değerlendirme toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya, il ve ilçe milli eğitim müdürleri katılım sağladı.

Toplantıda, 2023-2024 eğitim-öğretim yılıyla ilgili çeşitli konular ele alındı. Bunlar arasında okulların bakım ve onarım işleri, LGS ve YKS’ye giren öğrenciler için tercih danışmanlığı hizmetleri, yaz kursları, hayat boyu öğrenme kursları ve “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” ile ilgili hazırlıklar yer aldı. Ayrıca, taşımalı eğitim, mesleki eğitimde işletmelerle ilgili işlemler, kurumlar arası iletişim ve koordinasyon ile geri dönüşüm malzemeleri konusunda alınacak tedbirler de değerlendirildi.

İlgili birim amirleri ve ilçe milli eğitim müdürlerinin bilgilendirme ve paylaşımda bulunduğu toplantıda, yöneticilerin görüş, öneri ve talepleri alındı. İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, eğitimin bir bütün olduğunu ve bu nedenle il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri arasındaki iş birliği ve koordinasyonun önemini vurguladı. Yazıcı, “Türkiye Yüzyılı” vizyonu çerçevesinde güçlü Türkiye hedeflerinin gerçekleştirilmesine yönelik çalışmaların devam edeceğini belirtti. Toplantıya katılan tüm katılımcılara emekleri için teşekkür eden Yazıcı, ekip ruhuyla aynı başarı ve özverinin süreceğine inandığını dile getirdi.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir