6 Ekim 2024

Kahramanmaraş’ta “1. İnflamasyon ve Rejuvenasyon Sempozyumu” Başladı

By haberyaz Haz29,2024

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ile Kozmetoloji ve Dermatoloji Akademisyenleri Derneği’nin ortak organizasyonu olan “1. İnflamasyon ve Rejuvenasyon Sempozyumu” başladı. Sempozyuma, Kozmetoloji ve Dermatoloji Akademisyenleri Derneği Başkanı Prof. Dr. Server Serdaroğlu ve KSÜ Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Perihan Öztürk başkanlık ediyor.

Sempozyum 28-30 Haziran 2024 tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta düzenleniyor. Etkinlikte, “Saç Hastalıkları Tedavisinde Algoritmik Yaklaşım”, “Atopik Dermatit”, “Ürtiker Anjiödem”, “Zor Hastalıklar-Zor Tedaviler”, “Psoriasis” ve “Rejuvenasyon” gibi ana konular ele alınıyor. Ayrıca, sözlü bildiri oturumları ve tartışmalı poster oturumları ile bilimsel sunumlar ve sektör gelişmeleri masaya yatırılıyor.

Etkinlik sırasında, gerek sahada çalışan profesyoneller gerekse akademisyenler, kendi alanlarındaki en güncel konuları ve yeni tedavi yöntemlerini paylaşarak bilgi alışverişinde bulunuyor.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir