9 Ekim 2024

Kaymakamlığımızın Dijital Okuryazarlık Projesi Devam Ediyor

By haberyaz Haz28,2024

Yetişkinlerin dijital becerilerini artırarak yaşam kalitelerini yükseltmeyi ve gençlere kültürel mirasın etkin bir şekilde aktarılmasını amaçlayan “GEMS-Yetişkinlerin Dijital Okuryazarlığı için Kuşaklararası Çok Yönlü Strateji Yetişkin Eğitiminde İşbirliği Ortaklıkları” isimli Erasmus+ projesi kapsamında yerel faaliyetlerimiz devam ediyor.

Proje kapsamında hazırlanan içerikler, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Yüreğir Sosyal Hizmet Merkezi’nde görevli Sosyal Hizmet uzmanları ile görüşülerek değerlendirme sürecine tabi tutulmuştur. Görüşmeler sonucunda hazırlanan kılavuz kitabın yetişkinlerin dijital becerilerini geliştirmesi açısından önemli olduğu vurgulanmıştır.

Proje faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen bu değerlendirme sürecine katkı sunan ve görüşlerini paylaşan Yüreğir Sosyal Hizmet Merkezi uzmanlarına teşekkür ediyoruz. Oluşturulan içerikler, basılı yayın ve dijital platformlarda yayınlanacak ve ilgili herkesle paylaşılacaktır.

GEMS Projesi, yetişkinlerin dijital okuryazarlık konusunda önemli adımlar atmaya devam ediyor. Güncellemeleri takip etmek ve daha fazla bilgi edinmek için http://gemsproject.name.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir