9 Ekim 2024

Erasmus+ Projesiyle Yetişkinlerin Dijital Okuryazarlığı Geliştiriliyor

By haberyaz Haz28,2024

Kaymakamlığımız tarafından yürütülmekte olan 2022-1-TR01-KA220-ADU-000089353 numaralı ve GEMS-Yetişkinlerin Dijital Okuryazarlığı için Kuşaklararası Çok Yönlü Strateji Yetişkin Eğitiminde İşbirliği Ortaklıkları isimli Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklık projesi kapsamında yerel faaliyetlerimiz devam ediyor.

İlçemiz genelinde bulunan toplumuzun yaşayan değerleri, üst yaş grubu yetişkinlerin yaşam konforlarını artırmak için dijital imkanları daha etkin kullanmalarını sağlamak amacıyla geliştirilen proje kapsamında hazırlanan içeriklerin denetim uygulamaları İlçemiz Çukurova Halk Eğitimi Merkezi’nde yapıldı.

Halk Eğitimi Merkezi öğretmenleri eşliğinde gönüllü kursiyerleri ile birlikte yapılan uygulamalar başarılı bir şekilde sonuç vermiştir.

Proje faaliyetlerinin tamamlanması sonucunda oluşturulacak içerikler basılı yayın ve dijital olarak ilgili tüm kişi, kurum ve kuruluşlar ile paylaşılacaktır.

GEMS Projesi, yetişkinlerin dijital okuryazarlığını geliştirmek için atılan önemli adımlarla yoluna devam ediyor. Güncellemeleri ve daha fazla bilgiyi takip etmek için http://gemsproject.name.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir