9 Ekim 2024

Vali Seddar Yavuz Muhtarlarla Bir Araya Geldi

By haberyaz Haz28,2024

Gölcük ilçesi mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Seddar Yavuz, muhtarların görev, yetki ve sorumlulukları, ilçede devam eden yatırım ve hizmetler ile muhtarlarımızca iletilen talep ve sorunları ele alarak istişarelerde bulundu.

Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından İl Planlama Müdürlüğü Uzman Yardımcısı Işıl Hasoğlu’nun Türkiye’de muhtarlık müessesesi, mahalle muhtarlıklarının görev, yetki, hak ve sorumluluklarını içeren sunumu ile devam etti.

Vali Yavuz, konuşmasına İzmit’in Kurtuluşu ve Kara Kuvvetlerinin Kuruluş Yıl Dönümü vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimiz ve merhum gazilerimizi rahmetle anarak başladı. Konuşmasının devamında ilimizdeki düzensiz göç ile mücadele, orman yangınları ve alınan tedbirler ile eğitim ve eğitim yatırımları hakkında bilgi verdi.

Vali Yavuz, muhtarlarımıza hitaben, “Muhtarlarımız; bizim gören gözümüz, işiten kulağımız ve dokunan şefkat elimizdir. Yaptığımız istişareler sonucunda tespit ettiğimiz hususları hızla hayata geçirmeye gayret ediyoruz” dedi.

Toplantıda muhtarlarımızın ihtiyaç ve sorunları ele alındı. Vali Yavuz, orada bulunan kurum müdür ve yetkililerine talimat vererek gerekenlerin yapılması ve takip edilmesi konusunda önemli bir adım attı.

Toplantıya Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, İl Emniyet Müdür V. Oğuz Işık, İl Jandarma Komutan V. Albay Melih Doğruel, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Muhtar Dairesi Başkanı Numan Balaban ve Muhtarlıklar Şube Müdürü Uğur Şahin, İl ve İlçe Müdürleri, kurum yetkilileri ve muhtarlar katıldı.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir