9 Ekim 2024

Devletin Şefkatine İhtiyaç Duyan Ailelere Gönülden Gönüle Ziyaretler Devam Ediyor

By haberyaz Haz28,2024

Devletin şefkatine ihtiyaç duyan yaşlı, engelli, yetim-öksüz, ihtiyaç sahibi ailelerin ve şehit yakını ile gazileri ziyaret edilerek sorun ve ihtiyaçlarına bizzat tanıklık etmek ve hatırlarını sormak amacıyla yürütülen Gönülden Gönüle ziyaretleri devam ediyor. Gönülden Gönüle projesi, Vali Seddar Yavuz’un önemli bir çalışmasıdır.

Vali Yardımcıları da bu projeye destek vermek amacıyla hane ziyaretlerini gerçekleştiriyorlar ve ailelerle birlikte zaman geçiriyorlar. Bu kapsamda Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, Kartepe ilçesinde; Vali Yardımcısı Ali Ada, Derince ilçesinde; Vali Yardımcısı Regaip Ahmet Özyiğit, Körfez ilçesinde ve Vali Yardımcısı Şenol Kaya ise Dilovası ilçesinde ikamet eden dezavantajlı ailelerle bir araya geldi.

Bu ziyaretlerle birlikte 40 aileye daha ulaşan Vali Yardımcıları, ailelerin hayır dualarını alarak büyük mutlulukla karşılandı. Ayrıca, ihtiyaç ve talepleri yerinde inceleyerek gereken süreci takip edeceklerini belirttiler.

Hane sahipleri de ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını ifade ederek Vali Seddar Yavuz’a teşekkür ettiler.

Vali Yardımcıları ailelerin yanı sıra karşılaştıkları vatandaşlarla da sohbet ediyorlar ve çocuklarla ilgilenerek hediyeler veriyorlar.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir