9 Ekim 2024

Bozcaada’da Ada Çocukları Yelken İle Tanıştı!

By haberyaz Haz28,2024

Bozcaada’da “Ada Çocukları Yelken ile Tanışıyor” eğitimi sona erdi ve katılımcılar için sertifika töreni düzenlendi. Törene Bozcaada Belediye Başkanı Yahya Göztepe, Kaymakam Mehmet Halit Haydaroğlu, Jandarma Komutan Vekili Gökhan Erciyas, Sahil Güvenlik Komutanı Mustafa Gülmez, Liman Başkanı Özgür Üreyil, Emniyet Amiri Bahaddin Pesen, çocuklar, aileler, eğitmenler ve destekçiler katıldı.

Ayrıca Büyükçekmece Yelken Kulübü antrenörü Samet Bayrak, kulübün sporcuları ve Yönetim Kurulu üyeleri de etkinlikte yer aldı. Törenin ardından misafirler ile belediye binasında kısa bir sohbet gerçekleştirildi.

Bozcaada Belediyesi ve Büyükçekmece Yelken Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen ve dört gün süren eğitimden 40 çocuk ücretsiz olarak yararlandı. Eğitimler Sulubahçe’de yapıldı. Çocuklar kara ve deniz eğitimleri ile yelken sporuna başlangıç yaptılar. Eğitim sonunda çocukların yelkene ilgi duydukları ve sevgiyle karşıladıkları gözlemlendi.

Belediye Başkanı Yahya Göztepe, su sporlarına dair eğitimlerin devam edeceğini ve bu alanda kalıcı branşlar oluşturmak için çalıştıklarını belirterek, proje ile ilgili emek veren herkese teşekkür etti.

Kaynak: Bozcaada Belediyesi

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir