7 Ekim 2024

Kaymakamımız Sayın Ramazan POLAT, Şehit P.Uzm.Çvş. Mikail KAYA Anısına Düzenlenen Voleybol Turnuvasının Final Maçını İzledi

By haberyaz Haz27,2024

Kaymakamımız Sayın Ramazan POLAT, Kaymakamlığımız koordinesinde İskilip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Şehit P.Uzm.Çvş. Mikail KAYA anısına düzenlenen Voleybol Turnuvası final maçını izleyerek Kupa Törenine katıldı.

Kaymakamımız Sayın Ramazan POLAT, final maçını Belediye Başkanı Sayın İsmail ÇİZİKCİ, Şehit P.Uzm.Çvş. Mikail KAYA’nın eşi Beyhan KAYA ile kardeşi İsmail KAYA, Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Galip DENİZ, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile birlikte izledi.

13.07.2004 tarihinde Siirt/Eruh’ta şehit olan P.Uzm.Çvş. Mikail KAYA anısına düzenlenen kurumlar arası “Voleybol Turnuvası” na 16 takım katıldı. Azmimilli İlk ve Ortaokulu ile Sakarya İlkokulu takımları arasında oynanan final maçı sonrasında Azmimilli İlk ve Ortaokulu takımı şampiyon oldu.

Maç sonrasında düzenlenen Kupa Töreninde turnuvada şampiyon olan Azmimilli İlk ve Orta Okulu takımının kupa ve madalyalarını veren Kaymakamımız Sayın Ramazan POLAT yaptığı konuşmasında turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek başta şehit Mikail KAYA olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andığını belirtti.

Related Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir